Op zoek naar dikke knie na kijkoperatie?

Home
dikke knie na kijkoperatie
arthroscopie Knie.nl.
Ik heb in januari de tweede kijkoperatie gehad. De eerste was in september 2015. Na de eerste operatie heb ik 2 x een injectie iontstekingsremmer in mijn knie gehad. De tweede keer hielp dit goed totdat een driekwart jaar later de klachten weer terugkwamen.
Artroscopie of kijkoperatie AZ Klina.
Na de kijkoperatie kan de knie enige tijd dikker zijn dan normaal, door belasten/oefenen kan deze zwelling nog wat toenemen. Tijdens de revalidatieperiode na de kijkoperatie moet u de bewegingen van de knie verder opbouwen, de kracht van de dijspier trainen en een normale functie van de knie herwinnen.
Behandeling meniscusscheur AZ Klina.
Tijdens de revalidatieperiode na de kijkoperatie moet u de bewegingen van de knie verder opbouwen, de kracht van de dijspier trainen en een normale functie van de knie herwinnen. Frequent en voorzichtig oefenen is nodig om de spierkracht en coƶrdinatie optimaal te revalideren.
Arthroscopie kijkoperatie: knie en schouder gezondheid.be.
Een eventuele operatie als behandeling van de vastgestelde gewrichtsschade kan met behulp van deze instrumenten binnen in het gewricht worden uitgevoerd. Bij een reconstructie van een gescheurde kruisband kan gebruik worden gemaakt van het middelste deel van de dikke pees die tussen knieschijf en onderbeen loopt. De plaatsing van de pees met botblokjes van de knieschijf en het onderbeen, op de plaats van de oorspronkelijk voorste kruisband, vindt plaats met behulp van een kijkoperatie. Met een tunneltje in het scheenbeen en het dijbeen wordt de pees in de knie geplaatst en vastgezet met twee schroefjes. Soms wordt er een andere methode van vastzetten gekozen. De schroefjes hoeven er niet uitgehaald te worden. De operatie duurt ongeveer anderhalf uur. Na de ingreep.
Kijkoperatie van de knie.
Heupprothese veelgestelde vragen. Pijnstilling na een schouderoperatie met de schouderpomp. Verder in Patiƫntenfolders. Kijkoperatie van de knie. Uw behandelend specialist heeft u op de wachtlijst geplaatst voor een kijkoperatie van uw knie arthroscopie. Deze folder geeft u informatie over deze behandeling en de periode hierna.
Cor van der Hart Kniechirurgie.nl Pijn na een meniscus operatie.
Op de foto links is de diffuse slechte kraakbeenconditie aan de binnenzijde van de knie verantwoordelijk voor blijvende klachten na nettoyage van de meniscus en is de ernst van de kraakbeenschade graad IV een reden een vervolgbehandeling prothese of osteotomie te overwegen.
Arthroscopie van de knie.
Een 3-tal weken na de ingreep kom je op consultatie. Meestal ben je dan reeds terug aan het werk. Bij elke operatie zijn complicaties mogelijk, gelukkig zijn ze bij een arthroscopie zeldzaam. Dikke knie meestal te wijten aan irritatie van het slijmvlies; soms kan medicatie worden voorgeschreven.

Contacteer ons