Resultaten voor kosten kijkoperatie knie

Home
kosten kijkoperatie knie
AZ Sint-Maarten Knie kijkoperatie.
Zorgaanbod in beeld. Steun aan Congo. Vacatures in het AZ. AZ Sint-Maarten Patiënten Financiële informatie Kostenramingen Knie kijkoperatie. Kostenraming ARTHROSCOPIE kijkoperatie KNIE. op basis van daghospitaal. met tussenkomst mutualiteit. Prijzen zijn indicatief en niet bindend. Prijzen zijn geldig op 1/1/2014.
Artroscopie of kijkoperatie AZ Klina.
Infectie van het kniegewricht na een kijkoperatie. Schade door de kijkoperatie aan structuren rond de knie, zoals zenuwen of bloedvaten; dit is zeer zeldzaam. Soms is het resultaat van de kijkoperatie van uw knie niet wat u ervan had gehoopt.
Prijsraming per ingreep ZNA.
Neem voor een precieze prijsindicatie steeds contact op met de behandelende arts gezien deze prijsindicatie sterk bepaald wordt door de gebruikte techniek, implantaten en/of prothesen. Vragen over financiële aspecten? Heb je nog vragen over prijsramingen, erelonen of andere kosten, neem dan contact op met de dienst Facturatie.
Kosten van ziekenhuisopnamen.
Kosten van ziekenhuisopnamen. Kies een ingreep. Bevalling via een keizersnede. Blindedarmoperatie via buiksnede. Laparoscopische verwijdering galblaas. Discushernia andere dan cervicale. Discushernia en arthrodese. Gedeeltelijke verwijdering baarmoeder. Totale verwijdering baarmoeder. Verwijderen adenomectomie van prostaat chirurgische. Verwijderen adenomectomie van prostaat laparoscopische. Robotgeassisteerde radicale verwijdering prostaat.
Kostenraming.
Ptosis techniek van Blaskovicz of soortgelijke. Arthroscopie van de knie. Carpal tunnel vrijmaken van het handwortelkanaal. Mediale of laterale meniscectomie, ongeacht de techniek. Epidurale infiltratie op thoracaal of cervicaal niveau. Transforaminale epidurale injectie. Blaasonderzoek bij de man via kijktechniek, met of zonder afname voor biopsie.
Gemiddelde kostprijs ingreep Mariaziekenhuis Noord-Limburg.
Gemiddelde kostprijs ingreep. Tussenkomst in de kosten. Home Opname Kosteninformatie Gemiddelde kostprijs ingreep. Kostenraming: gemiddelde kostprijs van een ingreep. U weet graag op voorhand hoeveel uw ingreep ongeveer gaat kosten. Daarom hebben we van veel voorkomende ingrepen een kostenraming gemaakt.
Arthroscopie van de knie Knie Info patiënten Orthopedie.
terug naar boven De operatie. Een arthroscopie of kijkoperatie is een operatie waarbij er met een soort naaldlens" in de knie wordt gekeken en waarbij de letsels in het gewricht worden behandeld met micro-instrumenten langs kleine puntvormige gaatjes. Doordat het gewricht van de knie niet wordt opengesneden gaat het herstel na de operatie veel vlugger.

Contacteer ons