Meer resultaten voor kosten kijkoperatie knie

Home
kosten kijkoperatie knie
Artroscopie of kijkoperatie AZ Klina.
Na de kijkoperatie kan de knie enige tijd dikker zijn dan normaal, door belasten/oefenen kan deze zwelling nog wat toenemen. Tijdens de revalidatieperiode na de kijkoperatie moet u de bewegingen van de knie verder opbouwen, de kracht van de dijspier trainen en een normale functie van de knie herwinnen.
AZ Sint-Maarten Knie kijkoperatie.
Zorgaanbod in beeld. Steun aan Congo. Vacatures in het AZ. AZ Sint-Maarten Patiënten Financiële informatie Kostenramingen Knie kijkoperatie. Kostenraming ARTHROSCOPIE kijkoperatie KNIE. op basis van daghospitaal. met tussenkomst mutualiteit. Prijzen zijn indicatief en niet bindend. Prijzen zijn geldig op 1/1/2014.
Kostenraming.
Ptosis techniek van Blaskovicz of soortgelijke. Arthroscopie van de knie. Carpal tunnel vrijmaken van het handwortelkanaal. Mediale of laterale meniscectomie, ongeacht de techniek. Epidurale infiltratie op thoracaal of cervicaal niveau. Transforaminale epidurale injectie. Blaasonderzoek bij de man via kijktechniek, met of zonder afname voor biopsie.
Prijsraming per ingreep ZNA.
Neem voor een precieze prijsindicatie steeds contact op met de behandelende arts gezien deze prijsindicatie sterk bepaald wordt door de gebruikte techniek, implantaten en/of prothesen. Vragen over financiële aspecten? Heb je nog vragen over prijsramingen, erelonen of andere kosten, neem dan contact op met de dienst Facturatie.
Arthroscopie knie/meniscus AZ Jan Palfijn.
U bent hier Home Patiënten Kostprijs Prijsraming WIGW Arthroscopie knie. Wat zal uw opname kosten? CoZo: uw patiëntendossier. Medicatie en materiaal. De berekening is een raming: het resultaat is dus geenszins een bindende overeenkomst, maar wordt meegedeeld als gemiddelde geraamde kostprijs, richtinggevend bij een volstrekt normaal verloop van de behandeling en verblijf.
Arthroscopie kijkoperatie: knie en schouder gezondheid.be.
De plaatsing van de pees met botblokjes van de knieschijf en het onderbeen, op de plaats van de oorspronkelijk voorste kruisband, vindt plaats met behulp van een kijkoperatie. Met een tunneltje in het scheenbeen en het dijbeen wordt de pees in de knie geplaatst en vastgezet met twee schroefjes.
Totale knieprothese AZ Delta Roeselare-Menen-Torhout.
Medische disciplines zorgprogramma's.' Wat het u zal kosten. Wat staat er op de ziekenhuisfactuur? CT wervellichaam zonder contrastvloeistof. Cataract grijze staar. Kijkoperatie bij peesscheur aan de schouder. Liesbreukherstel via kijkoperatie. NMR van een lidmaat. Radiografie van 1 knie. Schrapen prostaat via kijkoperatie.
Arthroscopie van de knie Knie Info patiënten Orthopedie.
terug naar boven De operatie. Een arthroscopie of kijkoperatie is een operatie waarbij er met een soort naaldlens" in de knie wordt gekeken en waarbij de letsels in het gewricht worden behandeld met micro-instrumenten langs kleine puntvormige gaatjes. Doordat het gewricht van de knie niet wordt opengesneden gaat het herstel na de operatie veel vlugger.

Contacteer ons