Op zoek naar vocht in knie na kijkoperatie?

Home
vocht in knie na kijkoperatie
arthroscopie Knie.nl.
Normaal gesproken moet je na 2-4 weken toch wel weer normaal kunnen lopen? 14 april 2015 om 1457: 346 Reactie. Zelf heb ik 17 september mijn 2de kijkoperatie gehad in 1 jaar tijd. Maar loop en beweeg ook niet niet zo als het hoort. Maar dat mede door dat ik eigenlijk nog steeds aan het revalideren was/ben van mijn eerste kijkoperatie. Fietsen is echt de beste oplossing om van je vocht in de knie af te komen.
Behandeling meniscusscheur AZ Klina.
U mag weer autorijden als uw knie betrouwbaar aanvoelt en dus krachtig en stabiel genoeg is. De termijn waarop werk kan worden hervat na de kijkoperatie, hangt af van het soort werk dat u doet en de aantasting in de knie.
Arthroscopie kijkoperatie: knie en schouder gezondheid.be.
Mijn linkse knie heb ik al vele jaren last in nu mijn rechtse knie is knieschijf kapot en vocht eronder doet erg pijn Moet een operatie ondergaan Is mijn vraag hoe lang duurt het dat je hersteld bent? door anoniem, 6 November 2013 om 1037.: Hoe is het nu met je knie? Ik zie dat het bericht van 2010 is. Ik heb zelf op 3 oktober een kijkoperatie in de knie gehad waar een flapscheur is verholpen en er zat artrose. Nu 5 weken later kan ik nog bijna niets en het is me heel erg tegen gevallen. Daarom ben ik benieuwd hoe het nu met jou gaat en wat me misschien nog te wachten staat. door anoniem, 28 December 2012 om 0259.: graad iii kraakbeenlijden glenohumeraal tenossynovitis van de bicebspees subacromminiaal bursitis van de rotator cuff subacromminiaal Imingement behandeling shaving van het kraakbeenletsel bursectomir shaving van d rotator cuff decropresseeieve acromioplastie volgens neer na 14 dagen gevallen op schouder die nu erg pijnlijk is wat nu.,
Arthroscopie van de knie Knie Info patiƫnten Orthopedie.
Een kussen onder de licht geplooide knie kan de pijn wel verzachten maar wordt afgeraden! Het gevoel van vocht in het gewricht en het soms horen van geluiden mag u niet verontrusten. Het gaat hier om vocht en lucht welke na de ingreep in het gewricht zijn achtergebleven.
Arthroscopie van de knie.
Via een tweede sneetje brengt de chirurg instrumentaria in het gewricht om tijdens de operatie een behandeling uit te voeren. Meestal wordt er tijdens de kijkoperatie een meniscectomie gedaan. Dit is een operatieve behandeling waarbij de gescheurde meniscus wordt gerepareerd of verwijderd. Dit hangt af van de ernst en grootte van de meniscusscheur. Als er voorafgaand aan de operatie een MRI-scan is gemaakt, kan de Orthopedisch chirurg hiervan een indicatie geven. Het is echter pas duidelijk te zien wanneer er een arthroscopie wordt gedaan. Na de operatie wordt de spoelvloeistof weer uit de knie gedrukt/gezogen. De sneetjes hoeven niet gehecht te worden. Bij veel zwelling kan het overtollige vocht uit de knie weglopen.

Contacteer ons