Op zoek naar beste knie orthopedie nederland?

Home
beste knie orthopedie nederland
knie orthopeed Knie.nl.
De beste van europa ben je nog vergeten dr. 15 april 2015 om 1119: 547 Reactie. Als je voor nederland kiest het st maartenskliniek.Daar hebben ze verschillende artsen voor de knie ook hele goede. 15 april 2015 om 1119: 548 Reactie.
671 orthopeden in Nederland.
Inloggen voor pakkethouders. U bent hier.: 671 orthopeden in Nederland. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 671 orthopeden in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle orthopeden in Nederland is een 8.7 op basis van 13867 waarderingen. Sorteren op Relevantie.
dr. Marcel Driessen Orthopedium.
Als arts-assistent werd ik al verliefd op knieën en ook mijn promotie-onderzoek had de knie als onderwerp. Het lag dan ook voor de hand dat ik mij als orthopedisch chirurg volledig op kniechirurgie ging toeleggen. Het gaat mij allemaal om knieën, daardoor bereik je meer diepgang en raak je extra gespecialiseerd. We pakken hier dan ook alle vormen van kniechirurgie aan: scopieën, kruisbanden, voorste kruisbanden, achterste kruisbanden, halve protheses, hele protheses, knieschijfprotheses, je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het hier. Bekijk de video over driessen. We maken gebruik van verschillende technieken en doen zowel primaire protheses als revisies. Dat zijn allemaal op zich haast aparte vakken. Je moet knieën als een extra verdieping zien van de orthopedie, als een superspecialisme. En hoe meer knieën je behandelt, hoe gespecialiseerder je bent. In de afgelopen 20 jaar hielp dr. Driessen vele duizenden patiënten weer op de been. Geen wonder dat hij vaak dé kniespecialist van Nederland wordt genoemd.
drs. C.P. van der Hart, Cor Orthopedisch chirurgen Bergman.
Ik heb bewust gekozen voor dokter vd Hart, als een van de beste kniechirurgen van Nederland. Hij is zeer kundig, en vooral ook erg toegankelijk. Cor van der Hart. Ik heb bewust gekozen voor dokter vd Hart, als een van de beste kniechirurgen van Nederland.
De beste sportartsen ter wereld o.a. knie, schouder, pols Mens en Gezondheid: Diversen.
Een gescheurde kruisband, een slepende schouderblessure of een spierblessure die maar niet over gaat. Topsporters gaan niet zo maar in het eerste het beste ziekenhuis onder het mes maar kiezen veelal voor dé specialist op het gebied van hun kwaal. Zo zijn er chirurgen, vooral in Amerika, die veel grote namen uit de sportwereld op hun operatietafel hebben gehad. Je treft hier een greep uit deze lijst met zowel Nederlandse als buitenlandse chirurgen. Cor van der Hart. Een van Nederland's' voornaamste specialisten op het gebied van kruisbandoperaties is Cor van der Hart. Hij doet voornamelijk operaties aan de voorste kruisband. Sporters die bij hem aanklopten na het oplopen van een knieblessure zijn onder ander hockeysters Naomi van As, Minke Smabers en Kim Lammers en voetballers Ron Vlaar, Nicky Kuiper, Mark Otten, Andrej Rendla en Ole Tobiasen. In plaats van in Italië te blijven vloog Kevin Strootman daags na het afscheuren van zijn kruisband naar Nederland om zich in het AMC in Amsterdam te laten opereren door orthopedisch chirurg Gino Kerkhoffs. De Nederlandse arts staat bekend om zijn expertise op het gebied van sporttraumatologie, en voet, enkel, knie en schouderchirurgie.
Hoe vind ik het beste ziekenhuis? PlusOnline.
Voor enkele aandoeningen bestaan al vergelijkingssites. Wanneer u een staaroperatie of een nieuwe knie of heup krijgt, kunt u ziekenhuizen met elkaar vergelijken op basis van ervaringen van anderen op www.zorgkaartnederland.nl. Wanneer u vaatpatiënt bent, kunt u op www.hartenvaatgroep.nl zelf kijken waar u de beste vaatbehandeling kunt krijgen. Wat zijn voorbeelden van goede zorg? Zeer verrassend is de lijst van goede zorg op www.consumentendezorg.nl. U ziet mogelijkheden voor medische zorg waar u zelf niet gauw op zou zijn gekomen. Een paar voorbeelden.: Kampt u met duizeligheidsproblemen, dan kunt u naar het duizeligheidscentrum in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn. Als de huisarts geen oplossing voor uw hooikoortsklachten heeft, kunt u naar de enige hooikoortspoli van Nederland, in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam.
Cor van der Hart FC KRUISBAND.
Dokter Cor van der Hart bekleedt diverse nevenfuncties. Hij is voorzitter van de stichting Sport en Orthopedie. Daarnaast is hij bestuurslid van NVA en adviseur in het bestuur Ronald McDonald Center Only Friends. Bovendien is hij bij het Nederlands Paramedisch Instituut als docent actief. Tevens is drs. Cor van der Hart consulent bij Ajax en bij diverse Nederlandse sportbonden zoals de KNVB, KNHB en de Nederlandse Ski Vereniging. Kijk, hop, daar scheurt de kruisband. Het scheuren van de voorste kruisband is de hartaanval voor het kniegewricht. Orthopedisch chirurg Cor van der Hart geldt als de knie dokter van Nederland.
Op zoek naar goede orthopeed voor knie. Kassa.
Mijn dochter heeft al een half jaar flink last van haar knie. Allerlei dingen uitgeprobeerd, waaronder minder uren werken om de knie rust te gunnen, maar niets helpt. MRI laten maken, zou iets mis zijn met de achterhoorn vd binnenmeniscus, volgens de huisarts. Hij dacht dat dit met een operatie wel te verhelpen zou zijn. Orthopeed in het plaatselijke ziekenhuis zegt echter dat hij niets ziet in een operatie, ze moet er maar mee rusten. Maar dat heeft ze al geprobeerd, dat helpt niet echt. Nou ben ik op zoek naar een second opinion, maar weet niet waar ik het beste naar toe kan gaan met haar.

Contacteer ons