Meer resultaten voor beste knie orthopedie

Home
beste knie orthopedie
671 orthopeden in Nederland.
Inloggen voor pakkethouders. U bent hier.: 671 orthopeden in Nederland. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 671 orthopeden in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle orthopeden in Nederland is een 8.7 op basis van 13867 waarderingen. Sorteren op Relevantie.
knie orthopeed Knie.nl.
De beste van europa ben je nog vergeten dr. 15 april 2015 om 1119: 547 Reactie. Als je voor nederland kiest het st maartenskliniek.Daar hebben ze verschillende artsen voor de knie ook hele goede. 15 april 2015 om 1119: 548 Reactie.
dr. Marcel Driessen Orthopedium.
Als arts-assistent werd ik al verliefd op knieën en ook mijn promotie-onderzoek had de knie als onderwerp. Het lag dan ook voor de hand dat ik mij als orthopedisch chirurg volledig op kniechirurgie ging toeleggen. Het gaat mij allemaal om knieën, daardoor bereik je meer diepgang en raak je extra gespecialiseerd. We pakken hier dan ook alle vormen van kniechirurgie aan: scopieën, kruisbanden, voorste kruisbanden, achterste kruisbanden, halve protheses, hele protheses, knieschijfprotheses, je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het hier. Bekijk de video over driessen. We maken gebruik van verschillende technieken en doen zowel primaire protheses als revisies. Dat zijn allemaal op zich haast aparte vakken. Je moet knieën als een extra verdieping zien van de orthopedie, als een superspecialisme.
drs. C.P. van der Hart, Cor Orthopedisch chirurgen Bergman.
Traumatologie/ post-traumatische afwijkingen. Dokter van der Hart is voorzitter van de Stichting Sport en Orthopedie en docent aan de Masteropleidingen tot sportfysiotherapeut HVA en SOMT. Tevens is hij consulent bij diverse BVOs van de KNVB en de KNHB. Meer informatie over dokter Cor van der Hart: www.kniechirurgie.nl. Hij is lid van de orde der medisch specialisten en van de beroepsverenigingen NOV en NVA. 51 cliënt waarderingen. Geweldige orthopeed, heeft mij eindelijk van mijn pijn afgeholpen. Duidelijk en luistert goed naar de patiënt. Kijkt niet naar leeftijd maar naar de. Cor van der Hart. van der Hart is een bijzonder kundig chirurg. Hij verving deze zomer mijn knie en na drie weken kon ik weer lopen zonder pijn en zonder krukken.
Cor van der Hart FC KRUISBAND.
Prothesiologie heup en knie. Traumatologie/ post-traumatische afwijkingen. Dokter Cor van der Hart bekleedt diverse nevenfuncties. Hij is voorzitter van de stichting Sport en Orthopedie. Daarnaast is hij bestuurslid van NVA en adviseur in het bestuur Ronald McDonald Center Only Friends.
De beste sportartsen ter wereld o.a. knie, schouder, pols Mens en Gezondheid: Diversen.
Top 28 beste kniechirurgen in Amerika. In 2014 stelde Orthopedics This Week een lijst op met de beste 28 sportmedische kniechirurgen. Dit zijn, met benoeming van hun specialisme in alfabetische volgorde.: Ned Amendola knie en enkel-operaties. Andrews knie en elleboog-operaties.
Orthopedie Knie en onderbeen Sint Maartenskliniek.
Knie en onderbeen Orthopedie. De Sint Maartenskliniek heeft orthopedisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in de behandeling van knie en onderbeenproblematiek. Voor deze behandelingen kunt u terecht op onze locaties in Woerden, Nijmegen en Boxmeer. De operaties voeren we uit in Nijmegen en Boxmeer.
Op zoek naar goede orthopeed voor knie. Kassa.
Mijn dochter heeft al een half jaar flink last van haar knie. Allerlei dingen uitgeprobeerd, waaronder minder uren werken om de knie rust te gunnen, maar niets helpt. MRI laten maken, zou iets mis zijn met de achterhoorn vd binnenmeniscus, volgens de huisarts. Hij dacht dat dit met een operatie wel te verhelpen zou zijn. Orthopeed in het plaatselijke ziekenhuis zegt echter dat hij niets ziet in een operatie, ze moet er maar mee rusten. Maar dat heeft ze al geprobeerd, dat helpt niet echt. Nou ben ik op zoek naar een second opinion, maar weet niet waar ik het beste naar toe kan gaan met haar.

Contacteer ons