Meer resultaten voor orthopedie schoenen rotterdam

Home
orthopedie schoenen rotterdam
Orthopedische schoenen Rotterdam La Mer Orthopedie.
Mensen zeggen vaak Wat" een leuke schoenen. Ze geloven zelfs niet dat ze orthopedisch zijn. Wat een opluchting dat ik jullie gevonden heb. Ga zo door! Ze hebben goed geluisterd en gezorgd dat ik mij weer mens voel en ook vrouwelijk. 3062 GR Rotterdam. Telefoon: 010 49 80 007. Scroll naar boven. 2017 La Mer Orthopedie Sitemap.
Home Ton Jansen.
Een begrip in Rotterdam en IJsselstein voor al uw voetklachten. Erkend leverancier van o.a. orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, schoenaanpassingen, steunzolen en verbandschoenen. Voetproblemen komen veel voor en kunnen voor groot ongemak zorgen in uw dagelijks bestaan. Wij kunnen in dit geval letterlijk ondersteuning bieden. Elke dag opnieuw zetten we onze kennis van de orthopedie en onze jarenlange ervaring in om de voet en schoentechnische problemen van onze cliënten te verhelpen.
speciaalzaak voor goede schoenen en gezonde voeten Wittepoel.
Aangepaste confectieschoenen bieden soms dát beetje extra. Het kan soms zijn dat u met confectieschoenen niet voldoende geholpen bent, en u heeft klachten waar de gewone" schoen onvoldoende oplossing voor biedt, dan kan het soms nodig zijn uw eigen of nieuw aangeschafte schoenen aan te passen. Kleine aanpassingen maken vaak al een groot verschil. Wittepoel altijd bij u in de buurt. Met comfortschoenwinkels in Rotterdam, Gouda, Vlaardingen en Dordrecht zit er altijd een Wittepoel vestiging in de buurt.
ComfyShoes.
Met onze jarenlange expertise in orthopedisch maatwerk kunnen wij u prima ondersteunen met orthopedisch advies. En orthopedische schoenen kunnen tegenwoordig net zo hip en modern zijn als u maar wilt. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Van Tienen Orthopedie / Orthopedische schoenen op maat gemaakt.
Steunzolen / inlays. Van Tienen Orthopedie werkt al jaren met ervaren specialisten in voetverzorging. Gedegen vakkennis en ervaring stelt ons in staat u de gewenste, individuele oplossingen te bieden. Een begrip in Schiedam en omstreken voor het leveren van orthopedische schoenen.
La Mer Orthopedische Schoenen.
De hoofdlocatie van La Mer Orthopedie bevindt zich in Rotterdam Kralingen. Om de stap naar een semi-orthopedische schoen voor u gemakkelijker te maken, komen we naar u toe in het Medisch Centrum Stelle. Tijdens ons spreekuur adviseren we u over de diverse mogelijkheden om u weer klachtenvrij te laten lopen. Ook is het mogelijk om uw semi-orthopedische schoen, orthopedische werkschoen, aangepaste confectieschoen met steunzool of verbandschoen direct aan te meten. Stelle 2-12, 3191 KE HOOGVLIET. T 010 498 00 07. 2016 Medisch Centrum Stelle, Hoogvliet. La Mer Orthopedische schoenen.;
La Mer Orthopedische schoenen Startpagina Facebook.
La Mer en de klant La Mer Orthopedie. Meer bekijken op LA-MERORTHOPEDIE.NL. La Mer Orthopedische schoenen heeft een nieuwe foto toegevoegd. La Mer Orthopedische schoenen heeft een nieuwe foto toegevoegd. La Mer Orthopedische schoenen heeft een nieuwe foto toegevoegd. La Mer Orthopedische schoenen.

Contacteer ons