Resultaten voor knieoperatie

Home
knieoperatie
Filmpje over knieoperatie AZ Delta Roeselare-Menen-Torhout.
You are here. Home Nieuws Filmpje over knieoperatie. Filmpje over knieoperatie. Als u last hebt van uw knie, en de huisarts raadt u aan om een knieoperatie te overwegen? Dan vindt u hier al wat informatie over het verloop en de revalidatie.
Knieoperatie nieuwe knie.
Voor de operatie heeft u nog een afspraak met de anesthesioloog over de vorm van anesthesie verdoving en met het patiënten servicebureau om uw thuissituatie te bespreken en een eventuele revalidatiewens kenbaar te maken. Krukken zijn noodzakelijk tijdens de revalidatie. Patiënten die een knieoperatie ondergaan krijgen gratis krukken.
Hoe verloopt een knie-operatie Orthoparc.
De relatie tussen uw heup, knie en enkel is van cruciaal belang voor het goed functioneren van uw knie-prothese, aangezien de knie een scharniergewricht is. Aan de hand van deze MRI-scan wordt een mal gemaakt die alleen op úw knie past.
Instructies en leefregels na een halve knieoperatie Deventer Ziekenhuis.
Uw mening telt. Home Behandelingen Een nieuwe halve knie Hoe gaat de operatie? Instructies en leefregels na een halve knieoperatie. Hoe gaat de operatie? Instructies en leefregels na een halve knieoperatie. Adviezen en instructies. De eerste weken na de operatie is uw nieuwe gewricht kwetsbaar.
Revalidatie na een knieoperatie.
Arthrose/slijtage in de knie. Peesproblemen rondom de knie. Operaties aan de knie. De kijkoperatie arthroscopie. De knieprothese nieuwe knie. De totale knieprothese. De halve knieprothese. De knieschijf prothese. De revisie knieprothese. Ander operaties aan de knie. Revalidatie na een knieoperatie.

Contacteer ons