Meer resultaten voor beste ziekenhuis orthopedie

Home
beste ziekenhuis orthopedie
Ikazia Ziekenhuis.
Iedereen draagt zijn steentje bij om de beste zorg te verlenen aan de patiënt en zijn naasten" Lees verder. Telefoonnrs 010 2975000 Afspraak. Interne Routewijzer Plattegrond. Wat betaalt u? Doneer een hartje en steun Ikazia. Doneer een hartje en steun Ikazia. Carla Breedveld werkt al jaren als verpleegkundige op de CCU. Ze deelt graag haar ervaringen met u in haar columns. Draagt u Ikazia een warm hart toe? Word Vriend van Ikazia. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via deze pagina. Uw mening telt. Uw mening over onze zorg is belangrijk. Lees hoe u deze kunt delen met ons. Bekijk op deze pagina onze kwaliteitszorg en kwaliteitsvenster. Stuur n kaartje. Via onze website kunt u eenvoudig en gratis een kaartje sturen aan familie en bekenden die in Ikazia verblijven. Van wie is die prachtige fotocollectie! op naar de operatiekamer! In één dag 1000 artikelen verhuizen. Gedragsregels in Ikazia. Disclaimer Privacy en cookieverklaring 2017 Ikazia Ziekenhuis.
Home.
De korte lijnen en de efficiency maken het werken in deze kliniek zeer prettig. De patient heeft hierbij het grote voordeel dat de wachttijden kort zijn en daarbij heeft hij het niet het gevoel om in een ziekenhuis aanwezig te zijn."
Orthopedie.
De orthopeden in het Martini Ziekenhuis hebben veel ervaring in het plaatsen van protheses. Bij de behandelingen maken ze alleen gebruik van de beste materialen. Sportgeneeskunde is een ander speerpunt binnen het specialisme. De maatschap werkt hierin nauw samen met het Martini Sportmedisch Centrum. Samen met de afdeling Orthopedie van het Universitair Medisch Centrum Groningen worden nieuwe ontwikkelingen en technieken gevolgd en in onderzoeksverband toegepast.
Verwijzers Sint Maartenskliniek.
De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. Patiënten kunnen bij ons terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen. Bent u verwijzer uit de eerste of tweede lijn? Klik op het gewenste specialisme voor meer informatie, hoe u uw patiënt op de juiste manier naar de Sint Maartenskliniek kunt verwijzen en welke nummers u kunt bellen voor direct intercollegiaal contact. Uit het hele land worden patiënten naar ons doorverwezen voor behandeling van zeldzame aangeboren afwijkingen en groeistoornissen, revisiechirurgie bij kunstgewrichten en reconstructieve chirurgie aan de wervelkolom en uiteraard ook minder complexe aandoeningen. Meer informatie over dit specialisme. Bekijk de actuele wachttijden voor orthopedie.
Reinier de Graaf beste ziekenhuis in de regio Reinier de Graaf.
De verbetercultuur en goede samenwerking hebben ervoor gezorgd dat we opnieuw in het rijtje van beste ziekenhuizen staan. Op alle door het AD genoemde criteria is ons ziekenhuis het afgelopen jaar vooruit gegaan. Dit is belangrijk, want de kans dat een behandelingen succesvol is, neemt toe naarmate specialisten en behandelteams meer ervaring hebben. We scoren onder andere goed met 193 pacemakeroperaties. Slechts 26, procent van de patiënten moest opnieuw worden geholpen vanwege een complicatie. Ook hebben we veel ervaring met staaroperaties: ons ziekenhuis deed er maar liefst 2.463 in 2012. Het Reinier de Graaf onderscheidt zich verder positief op heupoperaties: 9 van de 10 heuppatiënten worden binnen 24 uur geopereerd. Het aantal complicaties blijft netjes laag op 2 procent. Onze afdeling orthopedie is al jaren koploper in hun vakgebied met innovatieve, patiëntvriendelijke behandelingen.
Vergelijk ziekenhuizen voor heupvervanging Heupvervanging.
Geplaatst op 14 december 2015 door Redactie ZorgkaartNederland 9929 keer bekeken. Ik wil naar het beste ziekenhuis. Dit zeggen patiënten vaak tegen hun huisarts als blijkt dat zij voor onderzoek of verdere behandeling van een versleten heup naar het ziekenhuis moeten.
Orthopedie St. Antonius Ziekenhuis.
Onze orthopeden werken samen met diverse disciplines binnen het ziekenhuis. 13 juli 2017 Nieuwsbericht Nieuwe polikliniek Orthopedie geopend in Woerden. 25 juli 2016 Nieuwsbericht John Snijders: Ik loop weer als een kievit. 5 juli 2016 Nieuwsbericht Orthopeden plaatsen eerste 3D-geprinte onderdelen knieprothese.
Orthopedisch centrum Over ons Nieuws.
Onderzoek Elsevier 2017: locatie Den Helder van Noordwest beste ziekenhuis van Nederland. Uit het jaarlijkse onderzoek van Elsevier naar de beste ziekenhuizen van Nederland blijkt dat Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder dit jaar weer bovenaan staat. Daar zijn we ontzettend trots op.
knie orthopeed Knie.nl.
In Nederland was niemand te vinden die een dubbele kraakbeen transplantatie wilde doen. Beste beslissing die ik heb kunnen maken. zeer snel consult. ziekenhuis is 5 minuten verderop. diezelfde dag fotos gemaakt diagnose vast gesteld 2 weken later geopereerd. resultaat helemaal geweldig.

Contacteer ons