Resultaten voor kosten meniscus operatie

Home
kosten meniscus operatie
Kosten van ziekenhuisopnamen.
Kosten van ziekenhuisopnamen. Kies een ingreep. Bevalling via een keizersnede. Blindedarmoperatie via buiksnede. Laparoscopische verwijdering galblaas. Discushernia andere dan cervicale. Discushernia en arthrodese. Gedeeltelijke verwijdering baarmoeder. Totale verwijdering baarmoeder. Verwijderen adenomectomie van prostaat chirurgische. Verwijderen adenomectomie van prostaat laparoscopische. Robotgeassisteerde radicale verwijdering prostaat. Totale verwijdering prostaat zonder robot. Gedeeltelijke verwijdering schildklier. Totale verwijdering schildklier. Eenvoudige verkleining van de maag. Plaatsing van een maagband. Vrijmaken van handwortelkanaal. Plaatsen van een scharnierende knieprothese. Insertie van een acetabulumprothese. Plaatsen van een femorale prothese. Plaatsen van een totale heupprothese. Verwijdering van een totale heupprothese en plaatsen van een nieuwe totale prothese. Resectie van de meniscus.
Prijsraming per ingreep ZNA.
Neem voor een precieze prijsindicatie steeds contact op met de behandelende arts gezien deze prijsindicatie sterk bepaald wordt door de gebruikte techniek, implantaten en/of prothesen. Vragen over financiële aspecten? Heb je nog vragen over prijsramingen, erelonen of andere kosten, neem dan contact op met de dienst Facturatie.
AZ Sint-Maarten Knie kijkoperatie.
Opnameverklaring en tarieven. Wettelijk persoonlijk aandeel in de verpleegdagprijs. Ereloon van de zorgverstrekker. Gebruikte materialen, producten, geneesmiddelen. Dagbehandeling A dienst AZ. Schouder hechting pees. Interne artsen van het AZ Sint-Maarten: wel of niet geconventioneerd. Externe artsen: wel of niet geconventioneerd.
Behandeling meniscusscheur AZ Klina.
Soms kan de scheur gehecht worden, maar meestal zal het gescheurde gedeelte van de meniscus verwijderd worden. Er wordt zo weinig mogelijk van de meniscus verwijderd, om de schokabsorberende functie van de meniscus zo goed mogelijk te bewaren. Het gedeelte van de meniscus dat verwijderd werd, groeit niet meer aan. Mag ik mijn knie volledig belasten na een meniscus operatie?
Kostenraming.
Klik op de afdeling en vervolgens op de ingreep om de kostenraming te bekomen. Indien u meer financiële informatie wenst over een ingreep die niet voorkomt in onderstaande lijst, raadpleeg dan de behandelende arts. Heelkundige behandeling van een incisionele buikwandhernia.
Arthroscopie knie/meniscus AZ Jan Palfijn.
Wat zal uw opname kosten? CoZo: uw patiëntendossier. Medicatie en materiaal. De berekening is een raming: het resultaat is dus geenszins een bindende overeenkomst, maar wordt meegedeeld als gemiddelde geraamde kostprijs, richtinggevend bij een volstrekt normaal verloop van de behandeling en verblijf.
Artroscopie of kijkoperatie AZ Klina.
Wat is een artroscopie of kijkoperatie? Artroscopie of kijkoperatie is een minimaal-invasieve operatie waarbij het inwendige van de knie kan bekeken en behandeld worden via twee kleine incisides. Letsels van de meniscus, de kruisbanden en het kraakbeen worden indien mogelijk direct behandeld via een artroscopie.

Contacteer ons