Zoeken naar orthopedie

Home
orthopedie
Opleiding tot orthopedisch chirurg.
Bepaling aantal opleidingsplaatsen. Het Capaciteitsorgaan bepaalt, mede op advies van de NOV, het aantal aios orthopedie dat per jaar in opleiding gaat. Dit vindt plaats op basis van demografische gegevens, verwachte uitstroom medisch specialisten, arbeidsparticipatie, ontwikkeling van het vak etc.
Orthopedie Wikipedia.
Geneeskundige specialisaties in Nederland en België basisarts huisarts specialist Anesthesie-reanimatie Arbeidsgeneeskunde Arts voor verstandelijk gehandicapten Cardiologie Dermato-venereologie Endocrino-diabetologie Forensische geneeskunde Functionele en professionele revalidatie van gehandicapten Fysische geneeskunde Gastro-enterologie Geriatrie Gynaecologie en verloskunde Heelkunde Intensieve zorg Interne geneeskunde Klinische biologie Klinische chemie Kno-arts of nko-arts Mond, kaak en aangezichtschirurgie Nefrologie Neurochirurgie Neurologie Neuropsychiatrie Nucleaire geneeskunde Oncologie Oftalmologie Orthopedie Otorinolaryngologie Pathologische anatomie Pediatrie Pediatrische neurologie Plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde Pneumologie Psychiatrie Radiotherapie-Oncologie Reumatologie Revalidatie Röntgendiagnose Stomatologie Urgentiegeneeskunde Urologie.
Orthopedie Specialismen en centra Isala.
Welkom op de afdeling Orthopedie van Isala. Bij klachten aan uw bewegingsapparaat komt u op de afdeling Orthopedie. Het bewegingsapparaat bestaat uit uw botten, gewrichten, spieren, pezen en gewrichtsbanden. Lees meer over de afdeling. Patiëntenfolders Alles over onderzoeken en behandelingen.
Orthopedie Sint Maartenskliniek.
Uw behandelaars bij orthopedie. Bij onze afdeling Orthopedie krijgt u voornamelijk te maken met een orthopedisch chirurg kortweg: orthopeed. De orthopeed richt zich op het verminderen van uw pijn en helpt u om weer gemakkelijker te kunnen bewegen. Hierbij werkt de orthopeed samen met andere behandelaars, bijvoorbeeld een fysiotherapeut of reumatoloog.
Orthopedie Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Bekken en heupaandoeningen, knieaandoeningen, sportletsels, algemene orthopedie en traumatologie. van Doeselaar Orthopedisch chirurg Wervelkolomchirurgie, heupchirurgie lees verder. Douw Orthopedisch chirurg. Bekken en heupaandoeningen, knieaandoeningen, voet en enkelaandoeningen, kinderorthopedie, algemene orthopedie en traumatologie. Hamelinck Orthopedisch chirurg. Heupaandoeningen, voet en enkelaandoeningen, algemene orthopedie en traumatologie.
Orthopedie.
Orthopedie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen aan het steun en bewegingsstelsel. Het steun en bewegingsstelsel bestaat uit botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Veel patiënten hebben pijnklachten en beperkingen van het steun en bewegingsstelsel. De meeste patiënten op de afdeling Orthopedie worden poliklinisch behandeld.
Orthopedie Medisch Centrum Jan van Goyen.
Je kunt stellen dat de tenniselleboog een veelvoorkomend probleem met grote impact is. Om dit probleem aan te pakken hebben we in Medisch Centrum Jan van Goyen de krachten tussen fysiotherapie en orthopedie gebundeld om de beste behandeling aan te kunnen bieden.
Orthopedie Maasstad Ziekenhuis.
Op de polikliniek Orthopedie worden verschillende onderzoeken gedaan. In sommige gevallen wordt er onderzoek tijdens het bezoek aan de orthopedisch chirurg. Op de polikliniek Orthopedie worden verschillende onderzoeken gedaan. In sommige gevallen wordt er onderzoek tijdens het bezoek aan de orthopedisch chirurg verricht.
Orthopedie.
Het specialisme orthopedie houdt zich bezig met de operatieve en niet-operatieve behandeling van stoornissen aan het houdings en bewegingsapparaat botten, spieren en gewrichten. Het woord is opgebouwd uit orthos recht en pais kind. Orthopedie betekent letterlijk rechtmaken van kinderen, dus rechtmaken wat krom is.

Contacteer ons