Op zoek naar knieprothese?

Home
knieprothese
Knieprothese Dr. Lagast.
Kan na een halve knieprothese nog een totale knieprothese worden geïmplanteerd? Het is echter meestal wel noodzakelijk om een zogenaamde revisie-knieprothese te gebruiken, waarbij theoretisch de kans op complicaties en de kans op een kortere levensduur van de prothese iets groter is.
De Totale knieprothese.
Bij een totale knieprothese wordt het beschadigde gewrichtsoppervlak kraakbeen dun laagje onderliggend bot vervangen door kunststof Oxinium: deze techniek wordt ook resurfacing genoemd. De totale knieprothese is een moeilijke maar veilige operatietechniek die u zal toelaten vele van uw dagelijkse activiteiten te hernemen en de pijn duidelijk zal doen afnemen.
Het plaatsen van een knieprothese AZ Sint-Lucas.
In tegenstelling tot wat vele mensen zich voorstellen wordt dus bij een knieprothese uw eigen knie niet echt verwijderd, maar enkel de uiteinden van het boven en onderbeen worden een beetje aangepast, zodat de kap op het bovenbeen en het plateau op het onderbeen kunnen geplaatst worden.
Knieprothese Orthopedisch Centrum Kortrijk AZ Groeninge Orthopedisch Centrum Kortrijk AZ Groeninge.
Unicondylaire knieprothese halve knieprothese. Niet-operatieve behandeling van kraakbeen. De meest frequente reden waarom een knieprothese wordt geplaatst is artrose. Bij artrose van de knie is het gewrichtskraakbeen beschadigd of weggesleten. Hierdoor komen de botvlakken dichter bij elkaar te liggen en vindt uiteindelijk bot-op-bot-contact plaats.
Knieprothese Orthopedie Geel. orthopedie-geel-logo.
Ziekenhuisopname, welke ingrepen. Nieuws, events, publicaties, contact dringende raadpleging. U bent hier: Home Voor patiënten Knieprothese. Een knieprothese wordt geplaatst bij mensen waarbij het kraakbeen van de knie volledig afgesleten is door artrose, reuma of door vroegere breuken of ongevallen.
Gepersonaliseerde patiëntenzorg voor knieprothesen op maat AZ Klina.
Met dit computermodel wordt berekend hoe de boorgeleiders er juist moeten uitzien om uw knieprothese in de meest ideale positie te plaatsen waarbij de gewrichtsas zo goed mogelijk hersteld wordt en de juiste maat en positie van de knieprothese bepaald wordt.
Totale knie prothese Orthopedie Ronse.
Totale knieprothese betekent het vervangen van het versleten kraakbeen in het gewricht door een prothese. Van de 3 oppervlakten in het kniegewricht die bedekt zijn door kraakbeen dijbeen, scheenbeen, knieschijf worden bij een totale knieprothese de 3 oppervlakten vervangen door prothesemateriaal.

Contacteer ons