Resultaten voor knieprothese

Home
knieprothese
De Totale knieprothese.
Bij een totale knieprothese wordt het beschadigde gewrichtsoppervlak kraakbeen dun laagje onderliggend bot vervangen door kunststof Oxinium: deze techniek wordt ook resurfacing genoemd. De totale knieprothese is een moeilijke maar veilige operatietechniek die u zal toelaten vele van uw dagelijkse activiteiten te hernemen en de pijn duidelijk zal doen afnemen.
Knieprothese Dr. Lagast.
Kan na een halve knieprothese nog een totale knieprothese worden geïmplanteerd? Het is echter meestal wel noodzakelijk om een zogenaamde revisie-knieprothese te gebruiken, waarbij theoretisch de kans op complicaties en de kans op een kortere levensduur van de prothese iets groter is.
Gepersonaliseerde patiëntenzorg voor knieprothesen op maat AZ Klina.
Met dit computermodel wordt berekend hoe de boorgeleiders er juist moeten uitzien om uw knieprothese in de meest ideale positie te plaatsen waarbij de gewrichtsas zo goed mogelijk hersteld wordt en de juiste maat en positie van de knieprothese bepaald wordt.
Knieprothese UZ Leuven.
Soms volstaat het om slechts een bepaald onderdeel van het gewricht te vervangen, als bijvoorbeeld alleen dat deel beschadigd en de rest nog perfect intact is. Men spreekt dan van een gedeeltelijke knieprothese. Unicondylaire knieprothese zijn alleen het binnenste of buitenste deel van de knie wordt vervangen.,
Het plaatsen van een knieprothese AZ Sint-Lucas.
In tegenstelling tot wat vele mensen zich voorstellen wordt dus bij een knieprothese uw eigen knie niet echt verwijderd, maar enkel de uiteinden van het boven en onderbeen worden een beetje aangepast, zodat de kap op het bovenbeen en het plateau op het onderbeen kunnen geplaatst worden.
Knieprothese Orthopedie Geel. orthopedie-geel-logo.
Ziekenhuisopname, welke ingrepen. Nieuws, events, publicaties, contact dringende raadpleging. U bent hier: Home Voor patiënten Knieprothese. Een knieprothese wordt geplaatst bij mensen waarbij het kraakbeen van de knie volledig afgesleten is door artrose, reuma of door vroegere breuken of ongevallen.
De totale knieprothese.
De totale knieprothese. Bij het plaatsen van een totale knieprothese wordt het versleten kraakbeen verwijderd en het oppervlak van het bovenbeen, onderbeen en de knieschijf vervangen door een implantaat. Om toegang te krijgen tot het kniegewricht zal de orthopedisch chirurg een insnede maken aan de voorzijde van de knie.
Totale knie prothese Orthopedie Ronse.
Totale knieprothese betekent het vervangen van het versleten kraakbeen in het gewricht door een prothese. Van de 3 oppervlakten in het kniegewricht die bedekt zijn door kraakbeen dijbeen, scheenbeen, knieschijf worden bij een totale knieprothese de 3 oppervlakten vervangen door prothesemateriaal.

Contacteer ons