Resultaten voor knieprothese

Home
knieprothese
Knieprothese Dr. Lagast.
Kan na een halve knieprothese nog een totale knieprothese worden geïmplanteerd? Het is echter meestal wel noodzakelijk om een zogenaamde revisie-knieprothese te gebruiken, waarbij theoretisch de kans op complicaties en de kans op een kortere levensduur van de prothese iets groter is.
Knieprothese Orthopedisch Centrum Kortrijk AZ Groeninge Orthopedisch Centrum Kortrijk AZ Groeninge.
Unicondylaire knieprothese halve knieprothese. Niet-operatieve behandeling van kraakbeen. De meest frequente reden waarom een knieprothese wordt geplaatst is artrose. Bij artrose van de knie is het gewrichtskraakbeen beschadigd of weggesleten. Hierdoor komen de botvlakken dichter bij elkaar te liggen en vindt uiteindelijk bot-op-bot-contact plaats.
Het plaatsen van een knieprothese AZ Sint-Lucas.
In tegenstelling tot wat vele mensen zich voorstellen wordt dus bij een knieprothese uw eigen knie niet echt verwijderd, maar enkel de uiteinden van het boven en onderbeen worden een beetje aangepast, zodat de kap op het bovenbeen en het plateau op het onderbeen kunnen geplaatst worden.
Realistische verwachtingen na een totale knieprothese.
Aldus is een totale knieprothese een ingreep geworden met een zeer voorspelbaar, duurzaam en goed reproduceerbaar resultaat. Van de laatste generatie knieprothese verwachten wij een gemiddelde overlevingsduur van / 25 jaar, misschien nog langer, zeker met de recente ontwikkelingen van nieuwe materialen zoals oxinium en betere poly-ethyleen.
Totale knie prothese Orthopedie Ronse.
Nadat u samen met uw chirurg hebt beslist om een totale knieprothese te laten plaatsen omdat u een goed kandidaat ervoor bent, moeten er 4 belangrijke stappen ondernomen worden die u zullen helpen om u goed voor te bereiden op deze ingreep.:
Knieprothese, Informatie over orthopedie, sport, prothese, rug, knie, heup, operatie door Dr Van Holsbeeck.
welke deels op voorhand kan bepaald worden doch vaak enkel tijdens de operatie modulariteit van de knieprothese. Naast de totale knieprothese bestaat er ook een ander type van knieprothese namelijk de unicondylaire knieprothese of halve knieprothese. Hier wordt alleen het aangetaste kraakbeen vervangen aan de binnenkant van de knie door een nieuwe beweegbare meniscus uit polyethyleen.
Gepersonaliseerde patiëntenzorg voor knieprothesen op maat AZ Klina.
Om een nog succesvollere behandeling mogelijk te maken, kan een nieuwe techniek gebruikt worden met gepersonaliseerde patiëntenzorg door het plaatsen een knieprothese op maat PSI: Patient Specifiek Instrumenarium of Signature: op maat gemaakte uitlijn-instrumenten door de firma Biomet.MRI magnetic resonance imaging of CT computerized tomography technologie wordt gebruikt om op maat gemaakte uitlijninstrumenten en boorgeleiders te vervaardigen voor het plaatsen van uw knieprothese in de meest ideale positie.

Contacteer ons