Op zoek naar na kijkoperatie knie nog steeds pijn?

Home
na kijkoperatie knie nog steeds pijn
Jaar na kijkoperatie knie, nog steeds hevige klachten.
View Forum Posts. Jaar na kijkoperatie knie, nog steeds hevige klachten. Binnen twee weken is het een jaar geleden maart 2017 dat ik een kijkoperatie onderging aan mijn linkse knie. Bij het sporten had ik een scheur in mijn buitenste meniscus lateraal en hier hebben ze tijdens de operatie een stukje uitgesneden. De scheur kwam namelijk niet in aanmerking voor een hechting. Misschien belangrijk om te weten: ik ben 24 jaar oud, weeg 80 kilo en deed regelmatig aan sport joggen, fitness, zaalvoetbal. Na de operatie zei de orthopedist dat de revalidatie amper enkele weken zou duren en dat ik snel geen pijn meer zou voelen.
arthroscopie Knie.nl.
Nu heb ik nog steeds pijn in mijn knie, loop mank kan dus ook niet veel lopen, kan niet strekken of buigen en is nog steeds dik. Ik ben afgelopen week net weer op de hometrainer begonnen en heb moeite door het vocht in de knie om de trapper rond te krijgen. Heeft iemand hier ervaring mee. Waarom duurt het zo lang? Normaal gesproken moet je na 2-4 weken toch wel weer normaal kunnen lopen? 14 april 2015 om 1457: 346 Reactie. Zelf heb ik 17 september mijn 2de kijkoperatie gehad in 1 jaar tijd.
Kijkoperatie van de knie.
Deze pijn verdwijnt vanzelf. Om overbelasting van het kniegewricht te voorkomen is het belangrijk om onderstaande adviezen op te volgen.: Beweeg steeds binnen de pijngrens. De eerste dagen doet u het rustig aan en als u zit, legt u het been hoog. Meestal bent u na een paar dagen weer in staat kleine stukjes te lopen, terwijl de knie nog wel wat gevoelig blijft.
Cor van der Hart Kniechirurgie.nl Pijn na een meniscus operatie.
De rode pijl geeft een focale chondropathie graad IV aan op het tibiaplateau die na behandeling van de meniscus scheur nog klachten kan veroorzaken. In enkele gevallen duurt de zwelling na een operatie langer dan gemiddeld. Normaliter kan er tot 6 a 8 weken sprake zijn van een reactieve knie. Ook hiervoor is vaak de kraakbeenconditie verantwoordelijk. De onderstaande foto rechts toont een oppervlakkige kraakbeenbeschadiging met een instabiele rand rode pijl ter plaatse van het bovenbeen mediale femur condyl. Een dergelijke beschadiging kan dan de oorzaak zijn voor zwelling en pijn die na de verwijdering van een gedeelte van de meniscus kan voorkomen.
meniscus operatie: na 5 maanden nog altijd pijn Bodybuilding.nl Forum.
En de 2de keer ging het opzich wel, andere fisio, deden minder zware oeveningen maar geen vooruit gaan nog wel last. Maar had pas een invaller en die heeft zware oefeningen met me gedaan nog steeds na 2weken last daarvan, voel me knie de hele dag door. Vooral op de momenten als ik niks doe. Denk dus dat het beter is als je op je eigen tempo op gang komt beter is, voel je zelf aan of het pijn doet.
Behandeling meniscusscheur AZ Klina.
Ik ben al wat ouder, heeft het opereren van een gescheurde meniscus nog wel zin? Het kan zeker zin hebben om een gescheurde meniscus te opereren ook bij een oudere patiënt, vooral als de kraakbeenslijtage in de knie meevalt en als de knie mechanische klachten vertoont zoals blokkage door een losliggend deel van de gescheurde meniscus. Anderzijds geeft een degeneratieve scheur van een meniscus bij een oudere persoon na een initiële pijnlijke periode vaak zeer weinig klachten zodat een kijkoperatie niet steeds noodzakelijk is.
Arthroscopie kijkoperatie: knie en schouder gezondheid.be.
door Bolder, 16 September 2011 om 1605.: Hoi Ik heb in juni ook een kijkoperatie gehad aan mijn rechterknie. Partiele laterale meniscotomie of zoiets: Nu, 3 maand erna heb ik nog steeds last eigenlijk. Op hurken zitten lukt niet, quadriceps stretchen lukt ook niet, kleermakerszit ook niet en als ik ergens blijf haperen met mijn voet vb uitstekende tegel dan doet het pijn in de knie. Nu maandag opnieuw een NMR laten uitvoeren en hopen dat alles in orde is en gewoon nog aan het herstellen is! Ik ben ook een fervent sporter en ben nu pas sedert een maand terug begonnen met oefeningen doen zoals voorheen lunges, squats. maar voel nog steeds pijn. Ook bij het plooien kraakt die knie enorm! Dus duimen nu dat ik niet weer moet geopereerd worden, want die ruggeprik vind ik maar niks. bekijk alle 51 reacties. verberg bovenstaande gegevens.: je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie. hou me op de hoogte van reacties.: telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail. tips Waarop moet u letten na een tekenbeet?
Is het normaal om na een kijkoperatie in de knie last te hebben van pijn en vocht in de knie? solvo.nl.
Is het normaal om na een kijkoperatie in de knie last te hebben van pijn en vocht in de knie? Acht weken gelden heb ik een kijkoperatie gehad aan de knie, scheur in de meniscus. Heb nog steeds pijn en veel vocht in de knie, is dit normaal?

Contacteer ons