Meer resultaten voor na kijkoperatie knie nog steeds pijn

Home
na kijkoperatie knie nog steeds pijn
Kijkoperatie van de knie.
Deze pijn verdwijnt vanzelf. Om overbelasting van het kniegewricht te voorkomen is het belangrijk om onderstaande adviezen op te volgen.: Beweeg steeds binnen de pijngrens. De eerste dagen doet u het rustig aan en als u zit, legt u het been hoog. Meestal bent u na een paar dagen weer in staat kleine stukjes te lopen, terwijl de knie nog wel wat gevoelig blijft.
arthroscopie Knie.nl.
Nu heb ik nog steeds pijn in mijn knie, loop mank kan dus ook niet veel lopen, kan niet strekken of buigen en is nog steeds dik. Ik ben afgelopen week net weer op de hometrainer begonnen en heb moeite door het vocht in de knie om de trapper rond te krijgen. Heeft iemand hier ervaring mee. Waarom duurt het zo lang? Normaal gesproken moet je na 2-4 weken toch wel weer normaal kunnen lopen? 14 april 2015 om 1457: 346 Reactie. Zelf heb ik 17 september mijn 2de kijkoperatie gehad in 1 jaar tijd.
Arthroscopie kijkoperatie: knie en schouder gezondheid.be.
door Bolder, 16 September 2011 om 1605.: Hoi Ik heb in juni ook een kijkoperatie gehad aan mijn rechterknie. Partiele laterale meniscotomie of zoiets: Nu, 3 maand erna heb ik nog steeds last eigenlijk. Op hurken zitten lukt niet, quadriceps stretchen lukt ook niet, kleermakerszit ook niet en als ik ergens blijf haperen met mijn voet vb uitstekende tegel dan doet het pijn in de knie.
Is het normaal om na een kijkoperatie in de knie last te hebben van pijn en vocht in de knie? solvo.nl.
Is het normaal om na een kijkoperatie in de knie last te hebben van pijn en vocht in de knie? Acht weken gelden heb ik een kijkoperatie gehad aan de knie, scheur in de meniscus. Heb nog steeds pijn en veel vocht in de knie, is dit normaal?
Jaar na kijkoperatie knie, nog steeds hevige klachten.
View Forum Posts. Jaar na kijkoperatie knie, nog steeds hevige klachten. Binnen twee weken is het een jaar geleden maart 2017 dat ik een kijkoperatie onderging aan mijn linkse knie. Bij het sporten had ik een scheur in mijn buitenste meniscus lateraal en hier hebben ze tijdens de operatie een stukje uitgesneden. De scheur kwam namelijk niet in aanmerking voor een hechting. Misschien belangrijk om te weten: ik ben 24 jaar oud, weeg 80 kilo en deed regelmatig aan sport joggen, fitness, zaalvoetbal. Na de operatie zei de orthopedist dat de revalidatie amper enkele weken zou duren en dat ik snel geen pijn meer zou voelen.
meniscus operatie: na 5 maanden nog altijd pijn Bodybuilding.nl Forum.
Maar had pas een invaller en die heeft zware oefeningen met me gedaan nog steeds na 2weken last daarvan, voel me knie de hele dag door. Vooral op de momenten als ik niks doe. Denk dus dat het beter is als je op je eigen tempo op gang komt beter is, voel je zelf aan of het pijn doet.
Arthroscopie van de knie.
Indien er na de 3 dagen nog een kleine nabloeding is mag u er nog een pleister op doen. Langdurige zwelling, pijn en stijfheid van de knie; Langdurige zwelling, pijn en stijfheid van de knie kunnen veroorzaakt worden door extra vochtvorming.
Cor van der Hart Kniechirurgie.nl Pijn na een meniscus operatie.
De rode pijl geeft een focale chondropathie graad IV aan op het tibiaplateau die na behandeling van de meniscus scheur nog klachten kan veroorzaken. In enkele gevallen duurt de zwelling na een operatie langer dan gemiddeld. Normaliter kan er tot 6 a 8 weken sprake zijn van een reactieve knie. Ook hiervoor is vaak de kraakbeenconditie verantwoordelijk. De onderstaande foto rechts toont een oppervlakkige kraakbeenbeschadiging met een instabiele rand rode pijl ter plaatse van het bovenbeen mediale femur condyl. Een dergelijke beschadiging kan dan de oorzaak zijn voor zwelling en pijn die na de verwijdering van een gedeelte van de meniscus kan voorkomen.

Contacteer ons