Zoeken naar veel pijn na kijkoperatie knie

Home
veel pijn na kijkoperatie knie
arthroscopie Knie.nl.
Nu heb ik nog steeds pijn in mijn knie, loop mank kan dus ook niet veel lopen, kan niet strekken of buigen en is nog steeds dik. Ik ben afgelopen week net weer op de hometrainer begonnen en heb moeite door het vocht in de knie om de trapper rond te krijgen. Heeft iemand hier ervaring mee. Waarom duurt het zo lang? Normaal gesproken moet je na 2-4 weken toch wel weer normaal kunnen lopen? 14 april 2015 om 1457: 346 Reactie. Zelf heb ik 17 september mijn 2de kijkoperatie gehad in 1 jaar tijd.
Artroscopie of kijkoperatie AZ Klina.
Na de kijkoperatie kan de knie enige tijd dikker zijn dan normaal, door belasten/oefenen kan deze zwelling nog wat toenemen. Tijdens de revalidatieperiode na de kijkoperatie moet u de bewegingen van de knie verder opbouwen, de kracht van de dijspier trainen en een normale functie van de knie herwinnen. Frequent en voorzichtig oefenen is nodig om de spierkracht en coördinatie optimaal te revalideren. Pijn en zwelling rond de knie geven aan dat de grens van het belasten bereikt is.
Arthroscopie kijkoperatie: knie en schouder gezondheid.be.
Ik ben nu dus 3 weken thuis en had graag 2 weken geleden willen gaan werken. Ik hoop dat ik de 9e kan beginnen met rustig werk, want als kraanmachinist moet ik veel hurken bij het opstellen van de kraan en redelijk zwaar tillen en duwen. Lijkt me niet verstandig om daar nu al mee te beginnen, want ik kom nog niet eens de trap af op de normale manier. Randy en dat 2012 vooral een gezond jaar mag worden. door Bolder, 16 September 2011 om 1605.: Hoi Ik heb in juni ook een kijkoperatie gehad aan mijn rechterknie. Partiele laterale meniscotomie of zoiets: Nu, 3 maand erna heb ik nog steeds last eigenlijk. Op hurken zitten lukt niet, quadriceps stretchen lukt ook niet, kleermakerszit ook niet en als ik ergens blijf haperen met mijn voet vb uitstekende tegel dan doet het pijn in de knie.
ORTHOPEDISCHE INGREPEN arthroscopie van de knie.
Bij alle oefeningen en bij de belasting van uw knie zijn pijn, zwelling en temperatuur factoren die aangeven hoe ver u kunt gaan. Gedurende de eerste vijf dagen na de operatie buigt u uw knie zover als voor lopen en zitten op een normale stoel nodig is. Daarna kunt u oefenen in het verder buigen van uw knie. Terwijl u bijvoorbeeld op bed lig strekt u uw knie. U duwt uw knieholte in het matras en beweegt de hak tegelijkertijd omhoog, waarbij u de tenen naar uw neus trekt. U houdt dit 10 seconden vol en herhaalt de oefening 10 keer. Terwijl u bijvoorbeeld in bed ligt strekt u de knie. U heft het gestrekte been ongeveer 10 centimeter van de onderlaag op. U houdt dit 10 seconden vol en herhaalt de oefening 10 keer. Deze oefening kunt u alleen uitvoeren als de zwelling van uw knie is afgenomen. Naast de algemene complicatie na een operatie als trombose kan een aantal andere complicaties optreden.: Gewrichtsirritatie, met name van het kapsel. Ontsteking van de wondjes van de operatie of de knie zelf. U heeft dan veel bloedverlies uit één van de wondjes.
Zorgvoorbeweging.nl.
De mate van kniebelasting na een kijkoperatie is afhankelijk van de behandeling. Meestal kunt u uw knie na de operatie meteen belasten. Wanneer is direct een behandeling mogelijk? Bijvoorbeeld een scheur in de meniscus leent zich bij uitstek voor een artroscopische behandeling.
Jaar na kijkoperatie knie, nog steeds hevige klachten.
Als ik die zaken doe dat jij zegt heb ik net dezelfde pijn, maar aan schade aan je kraakbeen is niet veel te doen buiten vermijden van het erger te maken door te blijven lopen of andere zaken die je knie belasten. Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk. Natuurlijk te zien wat voor schade maar ze kunnen toch wel veel zenne. Bij een kennis zit er veel loszittend kraakbeen en dat kunnen ze allemaal wegschaven. Nadeel is dat ze daadwerkelijk weer die knie moeten bekijken met een kijkoperatie. no votes Met citaat reageren. 20 februari 2018, 1001: 9. View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door nuud Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'21280347_5' return falseWeergeven." Als er niets gebeurd is na die tweede mri denk ik niet dat je met een tweede scheurtje zit.
Cor van der Hart Kniechirurgie.nl Pijn na een meniscus operatie.
Een dergelijke beschadiging kan dan de oorzaak zijn voor zwelling en pijn die na de verwijdering van een gedeelte van de meniscus kan voorkomen. Deze afwijking is op een gewone röntgenfoto moeizaam en vaak ook niet te herkennen. Hydrops vocht van de knie wordt dan ook als de barometer van de knie beschouwd en mag om die reden noch door de orthopedisch chirurg, noch door de patiënt worden genegeerd.

Contacteer ons